Tietojenkäsittelytieteen päivät Tampereella / Annual Symposium for Computer Science in Tampere 20.-21.6.

Tietojenkäsittelytieteen Päivät järjestetään paikan päällä Tampereella! Tämän vuoden teema on ”AI meets SE” – tekoälyn ja ohjelmistokehityksen rajapinta. Helena Holmström Olsson pitää puheenvuoron, Reino Kurki-Suonio antaa avaussanat ja väitöskirjatutkijoille on järjestetty mm. mentorointitapahtuma. Varaa päivät 20.-21.6., katso tarkemmat ohjelmatiedot ja tule tapaamaan tuttuja ympäri Suomen kasvokkain näiden Teams- ja Zoom-vuosien jälkeen.

https://events.tuni.fi/tkt-paivat2022/

The Annual Symposium for Computer Science is coming to you live & in person in Tampere! This year’s theme is AI meets SE, with Helena Holmström Olsson giving a keynote. Save the dates 20.-21.6., check the programme and come mingle after these Teams years.
Also: opening words by Reino Kurki-Suonio, special programme for PhD Researchers (mentoring event and AI themed tutorial), and a chance to visit Living Lab of Play.


https://events.tuni.fi/cs-symposium2022/