Seuran jäseneksi voi liittyä henkilö, joka harjoittaa tietojenkäsittelytieteen tutkimusta, on alan opettaja tai opiskelija tai on muuten kiinnostunut alan tutkimuksen tuloksista.

Jäseneksi liitytään täyttämällä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n sivuilta löytyvä jäsenlomake. Jäsenyhdistykseksi valitaan Tietojenkäsittelytieteen Seura ry. Jäseneksi voi liittyä myös kesken vuotta, jolloin jäsenmaksun suuruus riippuu liittymiskuukaudesta.

TIVIA tarjoaa enemmän etuja kuin uskotkaan. Osaamisen ja vaikutusvallan vahvistaminen voivat viedä sinut aivan uudelle tasolle!

Jäsenedut

Jäsenille lähetetään kerran vuodessa jäsenkirje, jossa tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista ja muista jäsenistöä kiinnostavista asioista. Seuran jäsenet nauttivat lisäksi TIVIAn jäsenetuja.

Muutokset

Jäsentietojen muutokset (esim. osoitteenmuutos, eroaminen) ilmoitetaan suoraan TIVIA:n kautta.

Tiedotuslista

Seuran tiedostuslistalle voivat liittyä niin jäsenet kuin muutkin. Listalla tiedotetaan Seuran toiminnasta sekä Suomessa järjestettävistä tietojenkäsittelytieteisiin liittyvistä tapahtumista. Listalle voi liittyä ja tilaustaan hallinnoida ylläolevan linkin takaa löytyvältä sivulta.