TKTP 2024: The Annual Symposium of Computer Science / Tietojenkäsittelytieteen päivät Vaasassa 10.-11.6.2024

Vuoden 2024 tietojenkäsittelytieteen päivien järjestelytoimikunta kutsuu tietojenkäsittelytieteen päivien teemaan liittyvien alojen ja laajemmin tietojenkäsittelytieteen sekä yleisemmin tietotekniikan jatko-opiskelijat sekä tutkijat pitämään esityksiä tutkimusalastaan tai tutkimuksestaan Vaasaan 10.-11.kesäkuuta! Päivien tarkoitus on koota yhteen kaikki Suomessa tietojenkäsittelytiedettä harjoittavat sekä aiheesta kiinnostuneet. Tämän vuoden päivien teemana on

Kriittisten infrastruktuurien digitalisaatio (digitalization of critical infrastructures)

Päivät pidetään Vaasassa ja osana ohjelmaa ovat vertaisarvioitujen artikkelien esittely- ja keskustelusessiot. Julkaistavat ja esiteltävät artikkelit valitaan EasyChair-järjestelmään jätetyistä käsikirjoituksista. Artikkelien pitää olla englanninkielisiä, jotta ne voidaan julkaista CEUR-WS-sarjassa (jufo 1). Artikkeliin liittyvien esitysten pitää myös olla siinä määrin yleistajuisia, että tietojenkäsittelytieteiden eri alojen edustajat voivat seurata niitä.

Julkaisuille on annettu viikon jatkoaika, uusi deadline 8.4.2024 klo 0800!

Tarkemmat ohjeet linkin takana Easychairissa: https://easychair.org/conferences/?conf=tktp2024

Tietojenkäsittelytieteen Seura ry

 

The organizing committee for the annual symposium of computer science in Finland is inviting doctoral students, post-docs and researchers in computer science, software engineering, data sciences, information systems, information technology, and other related fields to participate in the annual symposium of the computer science society of Finland. This year the symposium will take place on 10th and 11th of June, in Vaasa, Finland.  During the event, there will be keynote speakers, presentations by the awarded researchers, and paper and poster sessions, for which we are looking for submissions.

The theme of this year’s symposium is Digitalization of critical infrastructures.

However, the papers submitted to this conference are not limited to the theme of the symposium. We invite papers for presentations and publication from all of the researchers in the field of computer science, information systems and its related fields, to present their work at the symposium. We encourage to submit new openings, ongoing research, and interesting concepts of computer science, software engineering, information technology, information systems, and data science, in both research and educational contexts. We hope that the presentations are well-thought, insightful and universal enough to allow our audiences to participate and actively discuss them with the presenters at the separate paper track sessions.

We especially encourage the early-stage doctoral students to write about their studies, to find contacts and social connections inside the Finnish and Nordic academia.

DEADLINE HAS BEEN EXTENDED! The manuscripts should be submitted to EasyChair latest by 08.04.2024 (April 8th) morning at 08:00 (Finland time). Please follow this EasyChair link to further instructions and submission site: https://easychair.org/conferences/?conf=tktp2024